Nevezés

DÍJÁTADÓ: DECEMBER 7., 19:00
TURBINA KULTURÁLIS KÖZPONT
 
 

A pályázó garantálja, hogy a megadott információk tényleges és valós adatokat tartalmaznak.
A díjazottakat (nevező, társnevező, megbízó) úgy szerepeltetjük, ahogy a nevezésekben megadjátok őket.

Társnevezők esetén a kapható Apex Toplista pontokat a nevezők az alábbi űrlapon megoszthatják egymás között. Amennyiben nincs megosztás feltüntetve, a pontok egyenlő arányban oszlanak meg. A 0% a pontokról való lemondást jelenti.

A nevezési űrlap kitöltésével és a nevezési feltételek elfogadásával adható be a pályázat. Ezek után érkezik egy visszaigazoló e-mail a korábban megadott e-mail címre, amely tartalmazza a hozzáférést a pályázatot bemutató dokumentációk feltöltésére szolgáló felhőhöz.

A pályázat a nevezési űrlap kitöltésével és a nevezési feltételek elfogadásával adható be. Ha ez megtörtént, küldünk egy visszaigazoló e-mailt a kapcsolattartónak, amelyben megtaláljátok a munkák feltöltéséhez szükséges instrukciókat.
Ha egy kampányt több kategóriában is neveztek és különböző elemeit mutatnátok be a zsűrinek, kérjük, külön nevezésként töltsétek fel őket! Minden bejelölt kategória külön nevezésnek minősül.
  

Arra kérünk titeket, hogy se a megjelent munkákon, se a kisérő esettanulmányban, leírásban ne szerepeljen az ügynökség neve vagy logója, fájl nevekben sem! Ha mégis oda kerül valahova, az érintett munkát kizárhatjuk!

Normál nevezési határidő: 2021. október 29. éjfélig
Normál nevezési díj: 34 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó: 44 323 Ft / nevezés)
Az integrált kategóriában: 44 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó: 57 023 Ft / nevezés)​


Végső nevezési határidő: 2021. november 5. éjfélig
Végső nevezési díj: 39 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó: 50 573 Ft / nevezés)
Az integrált kategóriában: 49 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó: 63 373 Ft / nevezés)

Amennyiben a nevezési díj nem érkezik meg 2021. november 19-ig, a pályamunka nem kerül a főzsűri elé. Az elektronikus számlát a nevezés feltöltése után, a nevezéskor megadott e-mail címre küldjük.

A versenyre csak olyan cégektől és jogi személyektől van módunkban nevezést elfogadni, amelyeknek a nevezés beérkezésének napján nem áll fent semmilyen tartozásuk a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft-vel szemben!​

A versenyre való regisztráció, azaz a nevezési űrlap elküldése a nevezési díj elfogadásának, megrendelésnek minősül és fizetési kötelezettséget von maga után.

Leadási paraméterek: 

Filmes anyagok (reklámfilmek és esettanulmányi videók): MP4 formátumban, kizárólag HD vagy Full HD felbontásban. Az esettanulmányi videók hossza nem haladhatja meg a 3 percet!

Hanganyagok: MP3 formátumban

Képes anyagok: JPG, PNG vagy PDF formátumban, 300 DPI felbontásban

Prezentációk: PPT, Keynote, PDF formátumban. Terjedelem: maximum 10 slide

Display típusú hirdetések: GIF vagy MP4 formátumban

Weboldalak: a pályázati anyagon fel kell tüntetni a weboldal pontos elérhetőségét

Alkalmazások: az alkalmazás elérhetőségét fel kell tüntetni a pályázati anyagon, már nem futó alkalmazás esetén az alkalmazás tesztváltozatát kell benyújtani

Mobilalkalmazások: az alkalmazás elérhetőségét fel kell tüntetni a pályázati anyagon, fizetős alkalmazás esetén promóciós kódot kérünk, hogy minden tartalomhoz hozzáférhessen a zsűri (zsűrizés ideje alatt elérhetőnek kell lennie az alkalmazásnak, különben nem tudja értékelni a zsűri)

Online események esetén – mivel azok kevésbé dokumentálhatók látványosan – a zsűri egyértelműen megelégszik egy, a projektet bemutató prezentációval vagy leírással, néhány screenshot társaságában.  

A nevezési űrlap kitöltésével és a nevezési feltételek elfogadásával adható be a pályázat. Ezek után érkezik egy visszaigazoló e-mail a korábban megadott e-mail címre, amely tartalmazza a hozzáférést a pályázatot bemutató dokumentációk feltöltésére szolgáló felhőhöz.